За първи път Италия ще има “първи джентълмен в премиерския дворец Досега Италия

...
За първи път Италия ще има “първи джентълмен в премиерския дворец Досега Италия
Коментари Харесай

Сестрата и зетят на Джорджа Мелони са най-близките ѝ съветници

За първи път Италия ще има “първи джентълмен ” в премиерския замък
Досега Италия в никакъв случай не е имала “първи благородник ” по време на официални държавни визити, само че в случай че се наложи, в бъдеще в тази роля ще влезе 41-годишният публицист Андреа Джамбруно. Той живее на фамилни начала с Джорджа Мелони, за която никой не слага под подозрение, че ще бъде новият министър председател на Италия. Работещият в тв компанията “Медиасет ” на Силвио Берлускони публицист и създател на излъчвания е бащата на 6-годишната щерка на Мелони-Джиневра, която родителите ѝ назовават Джиджи.

Джорджа и Андреа се срещат преди 9 години, когато тя отива за присъединяване в тв предаването “Пета колона ”. Лидерката на “Италиански братя ” идва след дълъг работен ден и умира от апетит, по тази причина нахапва банана, който ѝ подават, с цел да не припадне. Точно в този миг обаче я викат за непосредствено включване и тя го бута в ръцете на Андреа, мислейки, че е помощник на продукцията. Журналистът остава запленен както от външния тип, по този начин и от интелигентността на Джорджа.

“Тя е женствена посвоему, с една особена сензитивност и деликатност ”, признава пред в. “Кориере каузи сера ” Джамбруно. “Не е робот. Сама е постигнала всичко с изключителни компликации още от детството си, израснала е без татко. Реализирала е нещо невероятно, като се има поради от кое място е тръгнала. Тя е

прототипът на италианката, която харесваме

– тръгнала от нулата и постигнала доста ”, споделя Андреа.

Мелони е твърдо за обичайното семейство и както самата тя съобщи на протест на испанската дясна партия “Вокс ”, е срещу LGBT лобитата. Въпреки че имат щерка, Джорджа и Андреа не са женени  и нямат сходни планове.  Няма и да се местят да живеят в премиерския замък “Киджи ”.

“Сега не е време да мислим за женитба, има други по-важни неща ”, твърди Джамбруно. Той споделя за дамата до себе си, че е човек, който цени високо тези, които са я подкрепили. Затова и на конференцията след успеха на изборите Джорджа изпраща своите близки сътрудници, а не отива тя да обере овациите. Вместо това разпуска на подготовка с персоналния си треньор Фабрицио и се посвещава на детето си.

Дясна ръка на Джорджа и неин непосредствен консултант е шурей ѝ – 50-годишният Франческо Лолобриджида. Както подсказва семейството му, той се родее с фамозната кинозвезда Джина Лолобриджида. Депутатът Франческо Лолобриджида, който до момента оглавяваше групата на “Италиански братя ” в Долната камара, се спряга за предстоящ министър – най-вероятно на превоза. Кариерата му в политиката обаче не се дължи на обстоятелството, че е женен за две години по-голямата сестра на Джорджа - Ариана, от която има две дъщери, на 13 и 14 година На процедура Франческо, Ариана и Джорджа се занимават интензивно с политика от напълно млади.  Франческо Лолобриджида, който поради хубостта му преди време оприличават на воин от сериала “Дързост и хубост ”,  става гадже на Ариана през 2000 година Тогава тя е 20-годишна, а Джорджа – на 18. Оттогава Франческо, който околните му назовават Лоло, извървява дълъг път в политиката - става общински консултант в Рим, след това началник на младежкото придвижване  в провинция Рим, регионален консултант, народен представител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР